fbpx
Close

Dynamic Symphonic Band

Tweevoudig nationaal kampioen in superieure afdeling

Nu 2022 al op volle toeren draait, blikken wij even terug op een toch wel heel speciaal 2021. Een jaar waarin het vooral ging over heel veel dingen niet mogen doen. Dat de pandemie zware gevolgen heeft gehad voor ons orkest hoeven we jullie niet te vertellen. Verschillende concerten werden afgelast, repetities werden on-hold gezet, het optreden op de Gentse Feesten werd geannuleerd.
Wij waren dan ook bijna euforisch dat we in september opnieuw mochten musiceren. Ja, het mocht weer! Dus we zijn er met volle teugen en héél veel goesting ingevlogen. Dit resulteerde in “Imagine” een prachtig concert vol afwisseling. Onze jeugdband ging op muziekweekend en gaf een prachtig concert in november 2021. Het was zalig zoveel gelukkige gezichten te zien!
Jammer genoeg was ons geluk van korte duur want opnieuw werden de maatregelen verstrengd en was repeteren niet meer mogelijk..

We hoeven jullie niet te vertellen dat de Corona-crisis ook een grote inpakt op de financiën van onze vereniging heeft. De meeste vaste kosten blijven doorlopen terwijl er verschillende inkomsten wegvallen.

Wat 2022 betreft zijn we, net als de virologen wel hoopvol toch blijven we nog voorzichtig. Je weet nooit welk lot je wacht zolang we dat beestje niet helemaal onder controle hebben.
Met die gedachte in het achterhoofd kreeg ons eerstvolgende concert vorm. FATUM. Het wordt een concert met prachtige werken die allemaal te maken hebben met “het lot”. Want weet : na een donkere periode komt er steeds weer een mooie regenboog aan het firmament.

De ‘vriendenkring’ van Dynamic bestaat uit steunende fans, vrienden en ambassadeurs.

Fan

Voor een bijdrage van €25 wordt uw naam in het programmaboekje vermeld.

Vriend

Voor een bijdrage van €50 ontvangt u de voordelen van ‘Fan’ plus

  • 1 vrijkaart voor concert naar keuze

Ambassadeur

Voor een bijdrage van €100 ontvangt u de voordelen van ‘Fan’ plus

  • 2 vrijkaarten voor concert naar keuze
  • een attentie

Interesse om vriend te worden van Dynamic Symphonic Band? Stuur dan gerust een mailtje naar info@dynamicsymphonicband.be en uw bijdrage kan vervolgens gestort worden op het rekeningnummer van Dynamic Symphonic Band vzw BE66 0012 8787 3343

Close