fbpx
Close

Dynamic Symphonic Band

Tweevoudig nationaal kampioen in superieure afdeling

Zaterdag 21 Oktober 2023, 20 uur, Musical Moments 3 | CC Belgica, 9200 Dendermonde

Musical Moments 3
Opgevangen tussen de kramen van de maandagmarkt:

Hebt ge ’t al gehoord van dat concert in Dendermonde? Op 21 oktober in “Den Belgica”? Ze zeggen dat het goed zal zijn! Naar ’t schijnt wordt er een heks verbrand op het podium … Of was het nu een Franse oorlogsheldin? Of een heilige? En ge weet wel dat er in dat Dynamic-orkest een paar muzikanten zitten die wel eens vossenstreken durven uit te halen, hé? Wel, dat doen ze ook! Wat zeg ik: het wordt een echte beestenboel! Maar ge weet: mondje dicht … Alhoewel nee: vertel het gerust verder. En wees erbij!

Digitale tickets

Dynamic werkt met digitale tickets. Dit wil zeggen dat u na ontvangst van betaling, uw tickets via mail toegestuurd krijgt met een QR-code.  U dient deze tickets af te drukken en te tonen aan de kassa. Bij problemen bij de bestelling, betaling of als er iets niet duidelijk is, stuur dan een mailtje naar reservaties@dynamicsymphonicband.be.

Mensen met een kansenpas nemen contact op met reservaties@dynamicsymphonicband.be

Tickets bestellen

  1. Kies uw aantal kaarten en zitplaatsen via onderstaande knop.
  2. Prijs van een Ticket is 14€.  Kinderen onder de 12 jaar kunnen aan verminderd tarief naar het concert komen.
  3. Vul hieronder uw gegevens in en klik op ‘Doorgaan naar betaling’.
  4. Uw reservatie is pas definitief na ontvangst van betaling. Hierna ontvangt u van ons uw tickets per mail als pdf-bijlage. Controleer zeker ook uw spam.

Close