Close

Dynamic Symphonic Band

Tweevoudig nationaal kampioen in superieure afdeling

Zaterdag 18 Maart, 20 uur, Musical Moments 3 | CC Belgica, 9200 Dendermonde

Musical Moments 3

Voor de derde editie van deze geslaagde formule verwelkomt het Dendermondse orkest bariton en internationaal musicalfenomeen Hans Peter Janssens en rijzende ster Charlotte Campion, onder andere bekend van James De Musical en haar rollen in verschillende topproducties.
Een avond vol emotionele melodieën en grootse momenten, met muziek uit Les Misérables, Evita, The Greatest Showman en nog veel meer! Kriebelt het al?

Digitale tickets

Dynamic werkt met digitale tickets. Dit wil zeggen dat u na ontvangst van betaling, uw tickets via mail toegestuurd krijgt met een QR-code.  U dient deze tickets af te drukken en te tonen aan de kassa. Bij problemen bij de bestelling, betaling of als er iets niet duidelijk is, stuur dan een mailtje naar reservaties@dynamicsymphonicband.be.

Tickets bestellen

  1. Kies uw aantal kaarten en zitplaatsen via onderstaande knop.
  2. Prijs van een Ticket is 20€.  Kinderen onder de 12 jaar kunnen aan verminderd tarief naar het concert komen. Vul tijdens het afronden van uw winkelwagen de kortingscode ‘KINDx1’ (zonder de aanhalingstekens) voor 1 kind in waardoor er €6 van het totaalbedrag wordt afgetrokken. Bij 2 kinderen, gebruikt u de code ‘KINDx2’, voor 3 kinderen ‘KINDx3’ enzovoort en klik op ‘Toepassen’.
  3. Vul hieronder uw gegevens in en klik op ‘Doorgaan naar betaling’.
  4. Uw reservatie is pas definitief na ontvangst van betaling. Hierna ontvangt u van ons uw tickets per mail als pdf-bijlage. Controleer zeker ook uw spam.
Voorverkoop is nog niet gestart.
Voorverkoop is beëindigd. Er zijn nog kaarten aan de kassa te verkrijgen.
Omwille van de huidige besmettingscijfers zien wij ons genoodzaakt om ons gepland concert te annuleren. De reeds betaalde kaarten worden terugbetaald.
Close