Close

Dynamic Symphonic Band

Tweevoudig nationaal kampioen in superieure afdeling

Vrijdag 19 oktober, zaterdag 20 oktober en zondag 21 oktober 2018
€22 vvk | €25 adk | €86 vip op zondag
Tekst: Yves Bondue
Muziek: Hans Vercauteren
Artistieke leiding: Geert Baetens
Genomineerd voor Vlamo Award 2018

Dynamic Symphonic Band brengt samen met groot koor, acteurs, solisten en verteller ‘Anna’, een gloednieuw muziektheater over hoop. Het project werd genomineerd voor de Vlamo Award 2018.

We bevinden ons  in 1914. Het was de tijd van de koekendozen. En het was de tijd van lakens die te bleken hingen in de zon. Tegen een strakke blauwe lucht. De tijd van helder water in de rivier met een brede rietkraag waarin de vogels floten. Kinderen speelden aan de oevers en ’s avonds lazen hun moeders voor uit prentenboeken. Of ze keken samen naar schilderijen, zoals Anna en haar moeder.

Het muziektheater brengt het verhaal van Anna en Edward, twee tieners uit het Dendermondse, anno 1914 tot na de oorlog. Anna is het land uit gevlucht, terwijl Edward in Baasrode bleef. Na de oorlog timmert hij nieuwe huizen en werkt mee aan de heropbouw van het dorp. Kan de hoop zegevieren?

Digitale tickets

Dynamic werkt met digitale tickets. Dit wil zeggen dat u na ontvangst van betaling, uw tickets via mail opgestuurd krijgt met een QR-code. U kan deze tickets afdrukken of aan de kassa tonen op uw smartphone of tablet. Bij problemen bij de bestelling, betaling, of is er iets niet duidelijk, stuur dan een mailtje naar reservaties@dynamicsymphonicband.be.

Tickets kunnen online betaald worden tot en met vrijdag 12 oktober 2018. Vanaf dan worden tickets online besteld en betaald aan de kassa. Gelieve bij reservatie geen plaatsen tussen te laten en uw reservatie te laten aansluiten bij reeds gereserveerde plaatsen.

Viptickets

Op zondag kan u ook kiezen voor de vipformule. Meer info hieronder.

Parkeermogelijkheden

Gezien het groot aantal personen die verwacht worden tijdens de uitvoering raden wij aan om te parkeren op de Mechelsesteenweg. Via de Clement Leybaertstraat (ter hoogte van MIDAS en rechtover Krëfel ) kan je dan op loopafstand (150m) gemakkelijk de kerk van Sint-Jozef-Arbeider op het Keur bereiken. Let op: de Clement Leybaertstraat is een eenrichtingsstraat en kan je niet inrijden vanaf de Mechelsesteenweg. De parkeergelegenheid rond de kerk en aanpalende straten is zeer beperkt.


Vrijdag 19 oktober 2018 – 20u – €22
Sint-Jozef-Werkmankerk Keur | Ommegancklaan 77, 9200 Dendermonde

 


Zaterdag 20 oktober 2018 – 20u – €22
Sint-Jozef-Werkmankerk Keur | Ommegancklaan 77, 9200 Dendermonde

 


Zondag 21 oktober 2018 – 15u – €22
Sint-Jozef-Werkmankerk Keur | Ommegancklaan 77, 9200 Dendermonde

 


Zondag 21 oktober 2018 – 15u – €86 – Beperkte plaatsen!

Op zondag kan u voor dat ietsje meer gaan met onze vipformule. Laat u vóór de voorstelling verwennen in Het Huis van Cleophas. Dit restaurant biedt een heerlijk driegangenmenu aan waar u tussen het groen in alle rust van kan genieten. Om 14u30 verwachten we u in de zaal waar wij voor u voorbehouden plaatsen hebben voorzien.

Close